OVER ANDERZ

OVER ANDERZ ADVOCATEN

Jezelf zijn en werken vanuit passie

Bij Anderz Advocaten zijn we onszelf en werken we vanuit onze passie. Gewoon, omdat dat is wat we het liefste doen en omdat we denken dat we van daaruit ook jou het beste tot dienst kunnen zijn. We benaderen de zaken graag persoonlijk en vinden het prettig om een langdurige en goede relatie met onze cliënten op te bouwen. Hoe beter we weten wat jouw drijfveren zijn of in welke markt je opereert, hoe beter wij onze juridische kennis kunnen inzetten om jou als persoon en als ondernemer te laten floreren.

Zie de mogelijkheden, beperk de risico’s

Als het tot een proces komt, dan gaan wij zeker de strijd aan. Liever nog regelen we de zaken goed voor je in het voortraject. Daar liggen wat ons betreft de kansen om mogelijkheden te creëren en risico’s in te perken. En dat stuurt een stuk beter dan wanneer je al met je schip op een zandbank bent gelopen. In welke situatie je ook verkeert; Anderz Advocaten beschikt over zeer specialistische juridische kennis. Zo zijn alle advocaten specialisten op hun eigen rechtsgebied. Gecombineerd met onze drijfveer om mensen écht te helpen, leidt dit keer op keer tot succes.

Het kantoor van Anderz Advocaten is gevestigd in De Blokstallen in Bergen op Zoom, een rijksmonument uit 1745 waar eerder het gemeentearchief was gehuisvest. Van origine waren dit de paardenstallen van de garnizoensstad Bergen op Zoom en vormde het samen met de naastgelegen zustergebouwen een ensemble van de Cavalerie.