Wij zijn gespecialiseerd in

CONTRACTENRECHT

Ben je van plan een onderdeel van je bedrijf te verkopen? Wil je een bedrijf starten? Werk je liever met algemene voorwaarden? Of is er een kans dat je een ander bedrijf gaat overnemen? In al deze gevallen kan Anderz Advocaten veel voor je betekenen. Zo sta je met goede algemene voorwaarden als bedrijf immers een stuk sterker op het moment dat er een conflict ontstaat. Een goede overnameovereenkomst behoedt je voor nare aansprakelijkheidskwesties achteraf.

Lees verder >>

ARBEIDSRECHT

Wat te doen als de arbeidsrelatie volledig is verstoord of als je als werknemer op staande voet bent ontslagen? Wat houdt een concurrentiebeding precies in? Wat is het verschil met een relatiebeding en wat te doen als een dergelijk beding wordt overtreden? Welke verplichtingen heb je als werkgever als een werknemer langdurig ziek is, en ben je als werknemer verplicht mee te werken aan re-integratie? Anderz Advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kent alle regels van de wet.

Lees verder >>

ONDERNEMINGSRECHT

Als ondernemer kun je in situaties terechtkomen, waar je in eerste instantie misschien met je handen in het haar zit. Een onleesbare overeenkomst, overdracht van aandelen, verkoop van een klantenbestand of een uittredende vennoot die zich niet aan de afspraken houdt; hoe pak je dat aan? Een adviseur met uitgebreide kennis van de regels die het ondernemen beheersen, kan dan goed van pas komen. Wij begeleiden je graag met algemeen en specifiek bedrijfsjuridisch advies.

Lees verder >>

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Soms lopen dingen in het leven anders dan je had gewild. Denk bijvoorbeeld maar aan een scheiding. Naast de emotionele kant, moeten er ook veel zaken geregeld worden. Hoe wordt de alimentatie berekend? Hoe moeten we alles verdelen? Wat nu als ik op huwelijkse voorwaarden ben getrouwd? Wat zijn de fiscale gevolgen van een scheiding? Hoe zit het met gezag, wat zet je in een ouderschapsplan en welke omgangsregelingen zijn mogelijk? Met al dit soort vragen kunnen we je helpen en staan we je graag van begin tot eind bij.

Lees verder >>

STRAFRECHT

Bij Anderz Advocaten kijken we naar de wereld achter het delict. We leggen je in begrijpelijke taal uit waar je van wordt verdacht en hoe we je kunnen begeleiden in het strafproces. Zodat je weet wat je te wachten staat. Daarnaast bieden we je ook handvaten aan zodat je weet wat je op een bepaald moment moet doen. Belangrijk is natuurlijk ook dat we het dossier grondig doornemen om te kijken of er wel voldoende bewijs is en of er wellicht sprake is van verzachtende omstandigheden waardoor je straf lager kan uitvallen.

Lees verder >>

GRATIS JURIDISCH ADVIES

Inloopspreekuur voor juridische vragen: maandag van 17.00 tot 19.00 uur op ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom. Meer informatie →